Drive-in Bingo

2011-09-28
12:49:16

Halli halløj en mand i dametøj
- Anden

Hej gott folk!
Vi har spenderat 6dagar på en paradis ö kallad Pulau Perhentian Kecil vilket är ett fantastiskt ställe. Har varit ungefär lika mycket under vattnet som över eftersom vi dykt. Jag har tagit en Open Water kurs och Emil har gjort en Advanced. Har sett mycket fisk och 3 sköldpaddor och en och annan haj. Vi har inte gjort så mycket alls mer än tagit det lugnt och vandrat barfota fram och tillbaka mellan turtle bay divers och lemon grass (där vi bodde). Fick äta sting ray, haj och barracuda. Har också smakat travellers...vilket är en fisk det också.


En dag har vi spenderat i Cherating som var ett skitställe i två bemärkningar.

Nu är vi på Tionan Island. Jag var redo att ta på mig räddningsvästen i färjan hit eftersom vågorna gick höga och det var åska omkring oss och blixtarna lyste upp himlen hela tiden. Annars är ön fin och vi bor 5-15meter från havet, 200m från dykarcentret. Jag kan sola och Emil kan dyka men imorgon går vi ut tillsammans för ett fundive.

Bilder kommer när vi hittat ett bättre internet.

Uppskattar att våra läsare har överseende med olika språk i bloggen, vi översätter ibland :)

Ps, til dem der undre sig over overskriften, saa er det en dansk komedie sang, og grunden til at den er landet paa bloggen er at paa Perhentian var der et hostel eget og styret kun af "Maend i dametoej", og som underholde paa stranden om aftenen, i korte kjoler med svingene kugler af ild.. ;)

Kommentar:
#1: sara

Det låter verkligen som ni har det bra! Roligt att höra :)

Sofia: kika in din mail om du inte redan gjort det!

2011-09-28 @ 18:02:45
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: