Drive-in Bingo

2012-08-30
13:53:11

Här kommer Pippi Långstrump
- Astrid Lindgren

Tänk i somras fick jag lära min danske kæreste hela Pippi Långstrumps namn. Ni vet, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump. Detta var ju inte för att göra Emil lite mer svensk utan för att det var något barn på ett läger som frågat honom om han kunde det. Nu rablar han det som ett rinnade vatten.

Annars sitter jag just nu framför en dator och startar upp prov-prenumerationer åt folk. 190st igår och idag har jag inte räknat. Helt plötsligt i och med detta blev mitt kaffeberoende höjt så att jag kan gå runt och röra mig o ta en paus ibland.

2012-08-29
22:49:47

Twist and Shout

- The Beatles

Idag har jag känt mig mer effektiv än vad jag varit på länge. Trots en tuff huvudvärk som smög sig på lagom till lunch. Nöjd med dagen är jag i alla fall. Frustrerande är dock att mitt liv just nu lever i flyttlådor. Flyttlådor hemma i Sverige och flyttlådor hemma i Norge.

Under förmiddagen var jag inne och jobbade lite som extrahjälp på Bohusläningen. Sedan under hela eftermiddagen samt kvällen har jag uträttat ärenden av 20 olika slag känns det som.

Tillsist tog jag mig några stärkande karameller inköpta i en mysig affär som heter Elins Inspiration i Vänersborg.

2012-08-28
11:06:00

Brännö Serenad

- Håkan Hellström

Så många vänner jag träffade igår. Jag var nere i Göteborg och lunchade med Johanna & Emma. Sen traskade jag runt i affärer med Emma. När hon åkt hem gick jag en runda själv och sedan upp mot Lundala för att träffa Sara. Vi gick hem till hennes nys lägenhet som var finfin! Riktigt gammal men väldigt fräsch. Helt plötsligt kom Calle förbi och skulle hämta en bok så då fick jag träffa honom också en kortis.
Imorgon är det lite jobb som gäller och sedan möte med en studievägledare.Dricker kaffe på tåget, ganska massproducerat.


2012-08-26
22:09:00

The Longer The Waiting, The Sweeter The Kiss
- Anna Ternheim


Nu har jag tagit mig hem till Sverige för en veckas vistelse. Helgen har gått i rasande takt och jag har hunnit med en hel del roliga och mysiga saker. Som att jag varit på stugan och sprungit, promenerat.. plockat svamp, björnbär, plommon, sockerärtor..mm. Var också på en konsert med Anna Ternheim i Lidköping lördags kväll vilket var helt fantastiskt. Vilken röst hon har och vilken musik det blev spelat! Eftersom det var ett tag sedan jag lyssnade mycket på Anna så måste jag tipsa om en låt som jag inte hade hört förrän igår. Väldigt mysig är den!
Så härligt, har varit sol hela helgen.


Vi hamnade i MITT(!!) i en cruising genom Lidköping


Till konsert.


Fantastiskt, underbart, ja allt på en gång.


(Kolla en musiker som spelar såg.)
2012-08-22
22:59:21

Sweet Rose
- Matt Costa

Idag har jag pysslat lite här. Jag har virkat, bakat och nu ikväll gick vi ner till affärerna och vandrade sedan upp igen. Vår lilla promenad tog ungefär en timma. Imorgon är alla lediga och planen då är att få mer ordning i lägenheten. 

Här är min lilla krabat. 

2012-08-21
14:41:45

När Jag Går Ner
- Norlie & KKV

Eftersom allt här är lite upp och ner just nu med all packning tänkte jag bara dela med mig av några fina glimtar ur lägenheten. Vi har till exempel skaffat oss ett asiatiskt hörne (med guldkatten som vinkar). Idag hade jag tänkt mig vandra upp till Moestertoppen men eftersom det regnar just nu får vi nog se om jag lyckas med det. Dom andra två har första dagen på högskolan idag så jag väntar på en uppdatering.


En del av det Asiatiska-hörnet.


Mitt te-hörne


Skyddsängeln som jag fått av mamma en gång.


Kryddor i köket.


Något att hänga upp saker på.

2012-08-20
22:14:22

Run To You
- Fibes, Oh Fibes! 

Idag har vi fixat lite mer här i lägenheten, har försökt komma lite i ordning men det svåra är att vi inte har en garderob än men vi har varit och kikat runt lite efter en idag. 
Har inhandlat lite andra små saker i alla fall. 

Ikväll var vi ute och vandrade upp i fackelmannen. Det är okej brant men det svåra var att det hade regnat så det var väldigt halt. Tog oss lite mindre än 1.5h upp och ner.


2012-08-19
22:13:21

How
- Regina Spektor

Flyttlasset kom fram till Øyer igår. Vi har flyttat in, flyttat runt och funderat. Världens finaste utsikt men det är en fin backe vi ska upp för, för att kunna komma hem. Lägenheten är superfin men lite konstigt planerad. Här är lite foton. 


Utsikt från sovrummet


Mysljus


Morgondimma


Vi bor i den nedre etagen och vårt hus har grästak! 2012-08-15
16:53:41

The Comeback
- Shout out Louds

Åkte till Danmark i lördags för att vara med på inflyttningsfest/25-årig bröllopsdag hos Emils föräldrar.Danmark från färjan

Bröderna

Drinkblandning

Oliver

Kubbspel

Klänningstyg

2012-08-10
09:26:57

Dont' Leave Me ( Ne Me Quitte Pas )
- Regina SpektorLåten som är höstens skönaste. Eftersom det är höst nu...
En vecka kvar på jobbet nu så jag börjar så smått plocka ihop, städa bort och kasta. Får se vad jag ska hitta på nu men oj vad jag kommer sakna mina sköna arbetskollegor. Vilken sommar vi haft och vad roligt vi haft ihop!2012-08-09
09:41:17

An Argument With Myself
- Jens Lekman

Jag har haft lite tid över mellan OS, promenad och kvällsmat och därför prövat på att virka lite roliga ugglor då. Längst ned den lite skeva Plupp och överst en annan liten skev figur som jag döpt till Kotten.
Var ute på nätet för att få lite inspiration och wow(!) vad folk har virkat i sina liv.
Annars ser det ut som om jag ska flytta till Øyer, Hafjell/Lillehammer, nästa helg.  

2012-08-06
22:24:33

If I Ever Leave This World Alive
- Flogging Molly
fel video men rätt låt.
http://www.youtube.com/watch?v=x2akdG0zK_o

Var ute i den svenska regnskogen idag. Vackert, och se en så söt paddbebis jag hittade!


2012-08-06
16:56:28

Run To You
- Fibes, Oh Fibes!

Fotografier som sammanfattar helgen.
Kräftskiva, vackra blommor och färdigvirkade grytlappar.