Drive-in Bingo

2013-03-31
10:58:44

Life/Universe

- Detektivbyrån

Sitter i skidskoleheimen och huttrar.. Har dragit på mig någon typ av feber över natten. Kom hit till Norge i onsdags och har jobbat sedan dess. Skönt att göra och tänka på annat än skola över lovet. Har jobbat och haft lektioner 3 heldagar nu men imorgon och tisdag är jag ledig.

Sedan väntar en tripp till Vänersborg för lite påsklov där också.


2013-03-18
08:21:39

Don't Stop

- 047


Morrn.

Yoghurten har slunkit ner i magen tillsammans med en kopp kaffe och ett glas juice. Redo för en ny vecka nu. Helgen har varit som att ladda batterierna. Träffat Sara där jag gjorde en snabbvisit fre/lör natt och lånade hennes soffa, åt frukost, pratade (jättemycket och effektivt) för att sedan åka till Farmor och Farfar.

Farmor fyllde nämligen 80år igår, så då var hela familjen där för att fira henne. Tjuvstartade och firade på lördagen mest. Väldigt lyckat blev det och farmor var glad!

Nu är jag tillbaka i Uppsala och har föreläsningar från kl.09:00 till efter lunch idag.

2013-03-15
20:06:27

Samba Reggae

- Olodum

Hej!

Denna veckan har varit fylld med plugg. Inte nästa vecka, men veckan därefter har vi först ett stort seminarie på måndagen och därefter en tenta på torsdagen. Visserligen i samma kurs men fortfarande olika saker att läsa på om. Idag har vi varit på en exkursion till Botaniska här i Uppsala och gjort en analys från vilken tid och vilken stil vi kan hitta på olika platser.

Här är lite skapelser från tisdagens formlära också:


2013-03-11
22:24:14

Cannonballs

- Kite

Idag är jag nöjd med mig själv. Har pluggat några timmar till tentan under dagen. Kommit igång ordentligt med träningen den här terminen också vilket känns skönt.
2013-03-06
22:08:00

Goodah
- Gnucci
 
http://www.dn.se/resor/sol-och-bad/har-ligger-varldens-basta-strand
 
Insåg att jag har varit på det som nu rankas som "världens bästa strand".
Du hittar den på den lilla Italienska ön Lampedusa, söder om Sicilien.
Jag och Emil var där under vår cykelsemester på Sicilien, vi tog det som en avvikelse på vår resrutt.
Det var häftig natur runt omkring hela ön, bilden längst ned är från stranden och de andra två är från andra platser.
 
 


 

2013-03-05
07:43:31

When They Fight, They Fight

- Generationals

Idag ska vi måla akvarell i skolan. Har tre kurser som ligger inflätade i varandra just nu. Förra veckan hade vi deltenta på växtmaterial-kursen (Gick över förväntan faktiskt) och började en ny kurs som heter Trädgård- och Parkhistoria. I den nya kursen har vi en riktigt bra föreläsare som ursprungligen är från Ryssland men som bott både på New Zeeland och i USA. Märker att hon verkligen brinner för det hon pratar om och då blir jag så taggad att lära mig jag med.

I helgen var Emil här och vi gjorde inte riktigt något speciellt mer än slappade. Gick en runda på stan och shoppade. Sen planerar vi en hel del inför hans flytt och vår sommar. Åh, vad jag längtar!