Drive-in Bingo

2013-04-23
19:37:31

And Then You Kissed Me

- The Cardigans

Träffade en gammal man i affären idag när jag stod och plockade ihop några godisbitar. Han föll mig i smaken då han öppnar munnen och säger "Ät mer godis, det är bra att göra det man känner för". Hade han varit 60 år yngre och jag inte haft Emil hade han varit värd en date.

2013-04-19
16:38:42

Shook
- Emancipator
 
Hej vänner.
 
Jag har hunnit läsa en hel del böcker de två senaste veckorn vilket jag verkligen saknat. 
Flugornas Herre - William Golding
Doppler - Erlend Loe
The Hunger Games - Suzanne Collins

Kan verkligen rekommendera The Hunger Games, eller Hungerspelen som den heter på svenska, som är så extremt spännande och annorlunda. (Man kan se filmen om man hellre vill det för den är också väldigt bra)
De andra två är också väldigt bra men lite annan genre.
 
I skolan går det framåt, bygger modell och spånar idéer som en tok. Håller på med en kurs som fokuserar på Trädgård och detaljer då vi ska utforma en trädgård utanför vår instution. Här är min lilla modell, men fick se nu att på den understa bilden har min ena del av "bokhäcken" vält.
 
 
 
 
 

2013-04-11
16:31:34

I Will Wait
- Mumford and Sons
 
Humdidum. Är trött på att vara lite risig nu. Jag hade en himla massa feber på lovet, i 5 dagar, och sedan dess har jag gått runt och varit halvhängig. Lite ont i huvudet till och från, ont i halsen, hosta ibland osv. Inte alls kul.
 
Idag har jag i alla fall haft sovmorgon och tagit det lugnt hela dagen medan jag arbetat med en skoluppgift som vi ska presentera imorgon. Har lite panik över det hela och är stressad som sjutton, varför vet jag inte riktigt.
 
Har hunnit flytta runt lite saker i lägenheten idag också, är aldrig riktigt nöjd med hur det ser ut så ibland får jag några ideer om hur det möjligtvis skulle kunna förbättras. Längtar till om två veckor då Emil flyttar hit.
Mycket tankar som flyger runt i huvudet nu, planerar lite inför malaysia i röran med allt som har med skolan att göra. Funderar över om jag behöver komplettera det jag har med något eller om jag faktiskt har allt som behövs för en gångs skull. Vet att jag saknar en sak och det är en ny bikini men det är inget som behövs handlas akut.