Drive-in Bingo

2013-01-30
15:51:06

Been Better

- Kyla La Grange

Huu.. Det är verkligen trist väder ute idag. Grått så det gör mig nedstämd till tusen och modd på vägen så man knappt kommer fram. Traskade i slask hela vägen till skolan och inte nog med det, regnet föll från himlen och blåste rätt in i ansiktet. Vet att jag beter mig som en bitter typ och det är jag idag, bara att erkänna.

Men titta här!!


2013-01-28
07:32:26

Beautiful Day

- U2


Morrn.
Jobbigt att vakna av en mardröm och inte få bort den där obehagskänslan. Fick gå upp och ordna lite smörgås och kaffe för att piggna till tankarna lite. Typiskt att börja veckan på det sättet men jag är i alla fall vaken nu och ska traska iväg till skolan om en halvtimma. Hoppas veckan kan bli bra även om den fick en dålig start.


2013-01-27
22:57:00

<3
Han är i alperna nu, åker åt fel håll istället för rätt.

Kom till mig istället :)

                     Min.

2013-01-27
22:32:00

All I Want Is You
- Barry Louis Polisar
 
Det är måndag imorgon igen, som alltid efter att det varit söndag.
Idag har jag gjort...så lite som möjligt.
 
Sovit länge, ätit frukost länge, sett film, pratat med folk, och ikväll cyklat till Elin där vi bara satt o pratade länge.
Bakat fler muffins har jag gjort också. Tog med dom till Elin så vi kunde mumsa lite.
 
Imorgon ska jag, och resten ur grupp 7, ha möte med vår lärare på morgonen. Därefter ska vi ut och observera människor på stan. Hur dom rör sig, var man stannar upp, vad platser används till och så vidare.

                                Min Muffin Maker:

2013-01-27
11:04:50

Such Great Heights

- the postal service

Hej. Har prövat mina tuschpennor jag köpte häromdagen och även min nya mackapär! Mackapären heter muffin maker och fungerar lite som ett våffelgärn men man kan alltså göra muffins i denna. Eftersom jag älskar att baka men för tillfället bor på ett ställe utan ugn får man ju vara påhittig.

Jag är överlycklig över denna fåniga kökspryl och drog snabbt ihop en smet i förmiddags för att prova. Resultat blev bra, dock får inte översidan på muffinsen en vacker ljusbrun färg som i ugn. Fast smaken och konsistensen är densamma och det är ju viktigast. Jag kan ju alltid dra på en topping om jag skulle vilja.


2013-01-24
23:34:46

Let You Go

Idag har jag inhandlat akvarellmaterial. Ska ha det i skolan för att kunna bli riktiga arkitekter som kan med måla akvarell. Mycket behövs det och vi som var nybörjare hade tur som fick hjälp av proffs. Utanför Uppsala och sydväst om Sunnersta där jag bor, ligger ett litet litet hus ute på landet med en liten liten skylt där det står butikens namn. Fick köpt det som stod på listan och några småsaker till.

Här är en bild över mina och vännernas inhandlade material.


2013-01-22
19:19:48

Take Another Little Piece Of My Heart

- Dusty Springfield

Hej!

Då har vi kört igång vår nya kurs!
Gick hårt och stressigt in i den igår med att läsa genom översiktsplaner (ÖP) för olika städer. Vi blev uppdelade i grupper och vår grupp skulle granska Karlstads ÖP, leta upp ett visst antal svar på frågor, kasta ihop en powerpoint och förbereda en redovisning till idag. Detta gick sjukt segt då det inte är världens minsta dokument som ska granskas men det gick att genomföra.

Idag hade vi redovisningarna då och även föreläsning om stadsplanering och lite historia inom det ämnet. Det har varit en enormt mastig dag, började 8:30 och slutade runt 16, så det var riktigt skönt att komma hem..


Min nya matta och några burkar ur min samling :)


2013-01-18
17:48:02

Lämna Inga Dörrar På Glänt

- Helen Sjöholm från Chess

Idag har jag haft redovisning med gruppen från veckan. 8 i gruppen som pratade för 80. Gick okej, skönt att ha det färdig och kunna ta nya tag inför nästa kurs som börjar på måndag. "Plats och rum i staden" heter den och det ska bli spännande att se vad det innebär.

Ikväll ska jag iväg på bio med Elin och Evelina. Vi ska se Les Miserablés. Hoppas på att den är bra.


2013-01-17
17:23:09

Runaways
- The Killers
 
Häftiga lampor av designer Daniel Goers http://dgoers.com/Furniture/Terrarium-Floor-Lamp/
 
 
Terrarium Floor Lamp
 

2013-01-16
16:40:04

I Mine Øjne
- Rasmus Seebach
 
Var på ett gympapass igår som spelade Rasmus Seebach, dansk musiker, som jag hört en hel del med mina danska vänner.
 
Just nu håller vi på med grupparbeten i skolan, år 1,2 och 3 jobbar över klassgränserna. Vi har fått välja teman själva och min grupp har tema "Nytt klimat, ny landskapsarkitektur". När vi har arbetat med detta har vi hittat så himla många spännande och inspirerande foton. Här är några:Bus Root Project
Busstopp, Brasilien

Singapore School of Art and Design
 
 
 

2013-01-04
13:47:55

Babel

- Mumford & Sons

Helt fantastiskt väder uppe på toppen igår!