Drive-in Bingo

2011-10-17
13:11:56

Himlen är oskyldigt blå
- ted gärdestad        Vi njuter just nu av sol och svalka, kota kinabalu. 

2011-10-15
16:07:30

Trashing camp
-Tarzan        Hi derude, nu er vi kommet tilbage til civilisationen igen, efter to dage i Bako national park.. Nogle dage med masser af vandring, fantastisk flot natur og lidt nyt men altid spændende dyre liv... Efter at have set endnu en slags aber, syntes vi mere og mere at kunne se forskellige ligheder til mennesker, og specielt denne proboscis monkey/ næse abe, har ansigtet vise ligheder.. Især dem med store næser vil let kunne se det.. Vi er også støt på et hav af forskellige edderkopper på en nat udflugt, men som guiden sagde er de stadig små når de er på størrelse med en hånd.. Et par pit vipers lå 50m fra soverummet, og en lokal var så vennelig at for tælle ” if it bites and not in the hospital in 2 hours, bye bye” rart at vide når bådene væk fra øen kun sejler når det er højvandet... Men det coolest dyr var nok en flyvende lemur, der majestætisk fra træ top til træ top..  Billederne er, fra båd turen ud til øen, af en pit vipers, sofia på vej over flod, og sidste mig der bader i toppen af et vandfald.. 

2011-10-13
16:33:51

Fear no darkness, promised child
- timo räisänen        Hejsan hoppsan allihopa! Idag tog vi buss 2 till Bau som ligger 40km utanför Kuching. Bytte efter viss förvirring till buss 3a. Gick 300m ned på en väg och kom fram till Wind Caves. Där registrerade vi oss och satte fast pannlamporna på huvudet och gick in mot grottan. Det var fullkomligt kolsvart där inne och det man hörde var ljudet från hundratals fladdermöss och det som luktade var fladdermusbajs. Det var otroligt häftigt och coolt men samtidigt jätteobehagligt att det enda man såg var det man lyste på med lampan. Vi gick 320m inne i grottan före vi kom ut på andra sidan.       Ikväll har vi varit ute och hittat ett hav av fisk och skaldjur och ätit en fantastisk krabba. Var ute och fotograferade efter det och nu ska vi packa för att resa ut till Bako Nationalpark imorgon. Det är den äldsta nationalparken i Sarawak och ska tydligen vara en av borneos bästa. Vi planerar att övernatta en natt för att se de djur man inte ser dagtid.        Bilder: Emil klar till att gå in i grottan... Emil på bussen, med sittplatser för minismå människor... Sist en bild på några små fiskar man kunde äta.

2011-10-12
09:13:12

Crocodil rock
- Elton John     Idag har vi været ude og se på dyr. Først tog vi ud til et orangutang center/national park, hvor de dels tog hånd om skadede orangutanger og efterfølgende tilvendte dem til naturen, hvorefter de blev sat ud i national parken.. Så alle dyrene var enten vilde, eller semi vilde.. de havde dog nogle fodring steder som de kom til i mangel på mad i skoven.. Egentligt ville vi værr gået rundt på nogle af stierne, men parken var blevet lukket for gæster, efter at en gruppe turister var blevet angrebet 2 uger tidligere, og en fået bidt af en finger og en bidt i skulderen.. så man kunne kun være med på fodringen, men der så vi også 4 orangutanger, 3 voksne og en baby.. Vi var også ude på et Crocodil center, hvor de samlede alle de Crocodil som de lokale havde fanget i floderne rundt omkring. Fordi de var blevet så tilpas store at de udgjorde en fare for mennesker og deres dyr. imponerende at se så store dyr, op til 4 meter. De havde også et galleri med billeder af de crocodilere der var blevet fanget, fordi de var mistænkt for at have spist mennesker.. nogle af dem var over 6 meter, og billederne viste opsprettetede crocodiler med halve eller hele mennesker indeni. så det er ikke for sjov de siger man ikke skal bade i de grønne floder..               vis man kigger på billed nummer to, ser man måske ikke så meget, men kigger man lidt nærmere ser man måske de tre crocodiler som gemmer sig!?

2011-10-10
17:52:29

var nöjd med allt som livet ger
- musik från djungelboken...                          Vi har kommit till Borneo som från början var huvudmålet med resan. Efter en fantastisk helg med lyx på finfint hotell i Singapore tillsammans med Eva och Jørn, flög vi hit till Kuching. Singapore är stort med lika många höghus som människor känns det som. Vi fick en tur 57vån upp för att se utsikten vilket var riktigt häftigt. Vi var också nära på att besöka presidenten vilket inte riktigt var meningen, på kartan såg vi nämligen bara stället som en stor park, dock hann vakter stoppa oss innan vi nådde fram till grinden och meddelade att mr singapore inte önskade besök. Det var före Eva och Jørn anlänt och vi visade oss själva runt. Imorgon väntar en dagsutflykt till ett orangutangcenter i närheten. Vi säger godnatt nu för att ladda upp batterierna.    Bilder: emil som badar i poolen, utsikt över singapore, Eva, Jørn, jag och emil utanför restaurangen där vi åt världens största krabba, Emil inne på longbar där man äter jordnötter och kastar skalet från dom direkt på golvet

2011-10-06
14:18:12

Money Money Money
-Abba         Igår tog vi os lidt længere syd på, vi nærmer os stille og roligt singapore.. Men stoppet på vejen blev en lille by Kukup, byen på pinde.. Hele byen står på havbunden, som dog ilavvande kan ses.. Alle veje er gangbroer, og udfra alle terasser hænger fiskeliner.. En meget turist tom by, som vist kun lever op weekenderne når de rige singaporer kommer for at spise billig skaldyr.. Så vi fik bevist af tros næsten en måned i landet så rækker vores malaysiske ikk særlig langt.. Så da vi i går skulle lejene værelse for natten, slog sproget knuder.. Indtil den søde mand i receptionen halv råbte "money money", hvilket jo tydeligt klargjort problemet.. :) Idag har vi været i endnu en lille natur park, denne gang en mangrove park.. hvilket betyder noget hen af sump landskab.. dette bød på noglen store monster lizards(2meter lang), aber, blå krabber, diverse fugle og et sovende wild boar..                        Dagens billeder er, sofia's blomstrede negle, sofia's nye ægte ray ban's, mig og kæmpe juice, hus på pinde og sovende vildsvin

2011-10-02
18:21:10

Satan i gatan
- Veronica Maggio

Nu har jag suttit och lyssnat på svenska låtar med Veronica Maggio och pratat med Mamma, Pappa och Hanna på skype... Svenska!

Vi har upplevt några roliga saker och sett lite roliga skyltar på senaste.
Vi har förstått att ''Jalan Sehala'' inte är ett gatunamn utan betyder = enkelriktad gata. Tog ett tag av förvirring före vi förstod det men det ledde till en del skratt.
Vi har lyckats uppleva en något otippad sak att skriva i loggboken efter en dykning: Floating Foot. Kan vidare förklara att det var en man med protes som hade lyckats tappa foten medan han simmade och Emil lyckades rädda den.
När man går in på en damtoa med vanliga (inget hål i marken bara) toaletter står det en skylt som säger ''for your own safety, do not squat''. Squat är när man hoppat upp och satt fötterna på toaringen och väljer att göra sina behov halvstående, vilket är fint demonstrerat på bild på skylten.
Skyltar lyckas dom med eftersom vi såg en till idag...vilket satt vid några soffor i ett köpcenter, den sa ''Welcome to sit and rest, but please don't sleep"

Vidare kan jag berätta att vi nu tagit oss till Malacca på västkusten som är känt för deras MAT! Här har dom allt möjligt förutom en riktigt god biff/stek. Vi har tröttnat på ris och nudlar i två omgångar vilket ledde till hetsätning av hamburgare och pizza. Yummi. Jag satt och drömde om pepparbiff, pasta och pepparsås en hel bussresa som varade 5 timmar, smittade över det på Emil också och det vill vi fortfarande gärna ha. Annars klarar vi aklimatisering bra tror jag.  2011-10-02
16:27:51

Far jag kan inte få upp min kokosnöt
- Povel Ramel        Her følger lidt billeder der har manglet fra den sidste tid, starter på Perhentian, går over cherating og slutter på Tioman...