Drive-in Bingo

2011-10-02
18:21:10

Satan i gatan
- Veronica Maggio

Nu har jag suttit och lyssnat på svenska låtar med Veronica Maggio och pratat med Mamma, Pappa och Hanna på skype... Svenska!

Vi har upplevt några roliga saker och sett lite roliga skyltar på senaste.
Vi har förstått att ''Jalan Sehala'' inte är ett gatunamn utan betyder = enkelriktad gata. Tog ett tag av förvirring före vi förstod det men det ledde till en del skratt.
Vi har lyckats uppleva en något otippad sak att skriva i loggboken efter en dykning: Floating Foot. Kan vidare förklara att det var en man med protes som hade lyckats tappa foten medan han simmade och Emil lyckades rädda den.
När man går in på en damtoa med vanliga (inget hål i marken bara) toaletter står det en skylt som säger ''for your own safety, do not squat''. Squat är när man hoppat upp och satt fötterna på toaringen och väljer att göra sina behov halvstående, vilket är fint demonstrerat på bild på skylten.
Skyltar lyckas dom med eftersom vi såg en till idag...vilket satt vid några soffor i ett köpcenter, den sa ''Welcome to sit and rest, but please don't sleep"

Vidare kan jag berätta att vi nu tagit oss till Malacca på västkusten som är känt för deras MAT! Här har dom allt möjligt förutom en riktigt god biff/stek. Vi har tröttnat på ris och nudlar i två omgångar vilket ledde till hetsätning av hamburgare och pizza. Yummi. Jag satt och drömde om pepparbiff, pasta och pepparsås en hel bussresa som varade 5 timmar, smittade över det på Emil också och det vill vi fortfarande gärna ha. Annars klarar vi aklimatisering bra tror jag.  Kommentarer:
#1: Pappa

Emil har också blivit en "mand i dametöj" ser jag!

2011-10-03 @ 09:00:33
#2: Sofia

Har kommenterat med exakt samma ord, emil tackar for komplimangen.

2011-10-03 @ 17:05:41
#3: Jytte

Hvis det ikke lykkes jer at fange en okse inden så står det på peberbøf når I kommer til Danmark.

2011-10-05 @ 18:40:14
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: